Cautare

5520 de rezultate pentru "anasi costel comuna bogata judetul bacau" (4.85 secunde)
35 de alesi si-au impartit, in urma cu un an, functii si pozitii in Consiliul Judetului (CJ) Galati, dupa ce locuitorii din intreg judetul si-au exprimat preferintele electorale.
Astfel Eugen Durbaca, liderul conservatorilor, Eugen Chebac, liderul social democratilor, Marin Costel, liderul independentilor, si Marcela Sighinas, liderul liberalilor, au hotarit ca David Craiu sa activeze in Comisia 3, de dezvoltare urbanistica, refacerea, conservarea si protectia mediului si a monumentelor istorice de arhitectura.
Bani pe ultimele zile Rectificarea de buget din aceste ultime zile ale anului a facut ca in total, pentru judetul Galati, sa se aloce 1.984.050 de lei.
Cei doi sunt Eugen Costel Calinoiu - care vine de la Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova, unde a detinut functia de director adjunct - si Ion Cupa, la Gorj, care a activat in judetul Mehedinti.
La Isalnita, viceprimarul Ovidiu Flori de la PSD a castigat primul sau mandat de primar, deci duce mai departe traditia partidului, la Calafat, liberalul Mircea Guta a obtinut un al doilea mandat, la Bailesti, Costel Pistritu a castigat al doilea mandat consecutiv, la Dabuleni a castigat pesedistul Nicolae Dragoi, la Segarcea a ramas Popa Nicolae, iar la Filiasi - Nicolae Stancioi.
Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar si-a deschis recent o filiala in judetul Dolj. ... Presedintele Agrostar Dolj este Costel Cosoveanu, secondat de vicepresedintii Gheorghe Duta, Florin Vata, Sorin Gaina si Dan Octavian.
Costel s-a prezentat la sediul Politiei Sectorului 3 pentru a reclama disparitia de la domiciliu a fiicei sale P.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
Democrat-liberalii au formulat doua propuneri pentru ocuparea functiei de viceprimar din comuna Cumpana, desi liderul acestei organizatii, Dumitru Burcin (foto), este convins ca nu vor obtine postul. ... Potrivit lui Dumitru Burcin, comuna Cumpana nu are, de o luna de zile, viceprimar.
Festivalul "Modernizarea Romaniei", faza pe drumuri, mai precis pe 10.000 de kilometri, arata, in judetul Bacau, in felul urmator:
In judetul Bacau, aproximativ 100 de unitati scolare, gradinite, invatamant primar si gimnazial, nu beneficiaza de conditii optime pentru desfasurarea activitatilor scolare si procesului instructiv-educativ, in vederea respectarii standardelor minime de functionare si cresterii nivelului de acces la educatia initiala, timpurie si de baza.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
De la constituirea Consiliului Judetean si alegerea conducerii acestuia, Comitetul Executiv si Birou Judetean, activitatea noastra a urmarit indeplinirea unor obiective majore prin care sa continuam trendul ascendent al PSD in judetul Bihor. ... Judetul a fost impartit in 10 zone:
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
"Acum in piete predomina legumele autohtone, atat produse in judetul Galati, cat si in alte judete din Romania, si fructele importate.
familia Ghita din comuna Slobozia Moara, judetul Dambovita Hagiu Marin din comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu Familia Toader din comuna Brezoaele, judetul Dambovita
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
google-analytics.com